× Please send specific support questions to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. to open a support ticket. But, if you have general questions on how to implement JoomFuse, not sure what to do next in Infusionsoft? Let the JoomFuse staff and fellow JoomFuse users help you out.

http post not working?

More
6 years 5 months ago - 6 years 5 months ago #71 by Qala Phoenix
Hi Dom,
I have an infusionsoft campaign set up so that when they purchase a particular product, a tag set set that gives them the privilege to view pages on the website related to this tag, and this tag needs to be communicated back to joomfuse/joomla website via the http post in the campaign. I also send myself an email to let me know a customer made this purchase and the tag is set. Everything in the campaign seems to be working, except the tag does not seem to be communicated back to joomfuse/joomla because the corresponding user group for that tag does not get set. I do get the email notification, but the corresponding user group is not set in joomla for that tag.




The http post seems to be right on infusionsoft and is entered correctly and the user group/tags association is set up properly, but I am wondering if I am missing something? Does a chron job need to be set up to receive theses posts? Or perhaps something is not right in the infusionsoft campaign? I am attaching a few screen prints.
Attachments:
Last edit: 6 years 5 months ago by Qala Phoenix.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago - 6 years 5 months ago #72 by Dom Cassone
Replied by Dom Cassone on topic http post not working?
Hi and thank you for your support request.
If everything is set up correctly, then it should work. A couple of things to check, is the user being created in Joomla? Please double check the tag/user group mapping. Also, check to be sure you have the right URL for the HTTP Post. I have called the post for one site and then checked another to see if the user was updated (for example, a development site vs a live site).

Lastly, please give me the version of JoomFuse you are using. You can get that by going to Extensions -> Manage and search for JoomFuse. There will be several things listed, The version of the component is enough.

Let me know,
Dom
Last edit: 6 years 5 months ago by Dom Cassone. Reason: signature

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago - 6 years 5 months ago #73 by Qala Phoenix
Replied by Qala Phoenix on topic http post not working?
Hi Dom,

I am using JoomFuse Component 2.1.138, JoomFuse core Joomla plugin 2.1.79.

The user is already a member so they already exist in the system; this purchase and corresponding tag is set so I can check it to give them access to special content.

The url for the http is right, I have checked that, the tag/user group mapping is right, and it is going to the live site. I am baffled.

Thank you so much Dom.
Last edit: 6 years 5 months ago by Qala Phoenix.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #74 by Dom Cassone
Replied by Dom Cassone on topic http post not working?
From what you have told me, all seems correct. The only way for me to diagnose this further is gain Super User access to your Joomla back end and Admin access to your Infusionsoft. That way I can do some testing and find out where the issue lies. For Infusionsoft you can add me as a partner by going to Admin -> Users -> Add Partner. Don't forget to slide the Admin switch to Yes.

You have almost the newest version of JoomFuse, so that should not be causing any problems. I can update yours when I am in there if you want.

Regards,
Dom

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #75 by Dom Cassone
Replied by Dom Cassone on topic http post not working?
Thank you for administrator access to your website. Did JoomFuse work properly when you set me up?

Please also add me as a user of your Infusionsoft...my Infusionsoft ID is This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Go to Admin -> Users -> Add Partner.

Once I have both, I'll do some testing and see if we can figure out what the issues are.

Regards,
Dom

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #76 by Qala Phoenix
Replied by Qala Phoenix on topic http post not working?
Thank you Dom, you have been activated on the website and infusionsoft and I am sending you an email with all the details. Yes, please do update us with the latest version of joomfuse as well.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.312 seconds
Powered by Kunena Forum

Ready to get started?

Get your Joomla site integrated with Keap now.

JoomFuse

© Zacaw Enterprises Inc. All rights reserved.